Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 20 de Agosto de 2019

Otras localidades

Menorca tanca la Setmana Santa amb una ocupació hotelera propera al 85%

També el sector de la restauració considera que la resposta turística ha estat bona

Menorca tanca una Setmana Santa amb una bona ocupació hotelera, que ha rondat el 85% en els grans hotels turístics i hotels d’interior, i que ha arribat fins al 95% en el cas dels establiments que allotgen encara turisme provinent de l’IMSERSO.

Tot i que la planta hotelera disponibles a aquestes alçades de la temporada sempre és poca, hi ha satisfacció entre els empresaris que s’ha decidit a obrir. Entre altres factors, el fet que aquesta Setmana Santa hagi caigut ja a finals d’abril, ha propiciat aquesta alta ocupació.

Però des d’Ashome s’apunta també a un altre factor determinat: l’aposta ferma dels touroperadors, sobretot els francesos, que han augmentat el nombre de vols i de places disponibles.

També els restauradors de Menorca fan un bon balanç d’aquest primer període de vacances. Un factor al que, sens dubte, ha contribuït la inestabilitat del temps. Els més damnificats d’aquesta inestabilitat han estat els comerços de les urbanitzacions, que no han vist complerta la seva perspectiva.

Des del Consell Insular es fa també una bona valoració d’aquest inici de la temporada turística, tot i que no s’abandona la prudència.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?