Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Humor
OBSERVADORES

El dia de la rosa segons Àgata Roca

La nostra observadora de la vida quotidiana reflexiona sobre dates tan assenyalades com Sant Jordi. "jo crec que si no tens el regulador social ben calibrat no hauries de sortir"

Una persona prepara rosas en el mercado mayorista de la flor de Mercabarna. / Quique Garcia EFE

Barcelona

"Són dies que volem i que ens agraden, i volem que hi siguin potser perquè ens marquen també el nostre calendari i el dels nostres, any rere any. Però quan un any es trenca per alguna raó i et fa ser en algun altre lloc ben diferent (com l'any passat que em va agafar a Buenos Aires) et fan sortir per un moment del teu espai rutinari i aleshores fas allò tan bonic de trobar-te caminant sola per Buenos Aires i entrar en una llibreria i passar-te tot el matí de Sant Jordi en aquesta llibreria tocant llibres i penses que amb una mica de sort potser al pagar a la caixa a no sé quants milers de quilometres lluny de casa teva, la caixera et regalarà una rosa." Recupera aquí la secció.

Les Observadores: Àgata Roca

08:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001488575/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00