Sociedad

Segueixen en caiguda lliure

El Girona encadena a Valladolid la sisena derrota consecutiva i la continuïtat d'Eusebio està en entredit

Els gironins cauran a zona de descens si aquest vespre el Levante és capaç de puntuar contra el Betis a casa seva

L'equip que prepara Eusebio va tornar a fer un partit inoperant en atac i va ser víctima d'un Valladolid amb més gana

Un moment del partit / Cedida per la Liga

Girona

El Girona no va xutar ni un sol cop a porta i el Valladolid va arriscar més i, després d'una primera part marcada per la por, va trobar premi amb un xut llunyà de Michel (67'). El conjunt visitant ho va intentar a la desesperada però no va arribar a crear perill real.

La derrota, la sisena consecutiva, deixa els gironins un punt per darrera dels vallisoletans, amb els mateixos punts que el Levante i per davant per gol average (-14 el Levante i -13 el Girona) però si els granota són capaços de, com a mínim, empatar contra el Betis al Ciutat de València enviaran el Girona a la zona de descens per primer cop en 5 anys.

Jugadors com Granell o Muniesa van expressar la seva confiança en el seu tècnic i apel·len als partits que falten per defensar les opcions de permanència gironines però, ara mateix, la continuïtat d'Eusebio no està garantida.

Després del partit, el director esportiu, Quique Cárcel, el director general, Ignasi Mas Bagà, el president, Delfí Geli i diferents membres de la secretaria tècnica van estar conversant al passadís del darrera de la sala de premsa però Cárcel no va voler pronunciar-se en calent.

L'equip ha tornat aquesta matinada en vol xarter i avui té la primera sessió per començar a preparar el partit de diumenge a les 14h contra el Sevilla.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00