Sociedad

Joan Luego, d'En Comú Podem

Entrevista electoral al cap de llista del partit a Girona

El candidat d'En Comú Podem, Joan Luengo / Ràdio Girona

Girona

Un nou model turístic que trenqui la dinàmica d'unes comarques de costa "pobres". És una de les propostes que fa En Comú Podem per la província. L'eina clau per a fer-ho realitat asseguren que és redistribuir la riquesa.

Joan Luengo, cap de llista d'ECP a Girona

15:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000185014/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un nou model turístic que ha d'anar associat a una reflexió global sobre què ha de ser la Costa Brava. Joan Luengo assegura que les temporades enlloc d'allargar-se s'estan tornant a concentrar en tres mesos. Un model de negoci que fa, segons ell, que molts treballadors temporals malvisquin la resta de l'any. Per aquest motiu, en una entrevista a Ràdio Girona, el candidat dels comuns creu que cal acabar amb aquesta desigualtat entre comarques.

Joan Luengo també demana que la Generalitat, enlloc de dedicar diners a ampliar la C-32, millori la C-63 entre Vidreres i Lloret. Sobre infraestructures, nega que vulguin parar del tot les obres pendents de la Nacional 2 i creu que ara és el torn de fer millores en el tren convencional.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00