Sociedad
POLÍTICA

Martí aposta per un Govern de coalició però no diu amb quí

L'encara Cap de Govern en funcions assegura que el país necessita estabilitat

Conxita Marsol i Antoni Martí es passegen per la Fira de Sant Jordi d'Andorra la Vella / Comú Andorra la Vella/T.Lara

Andorra la Vella

Antoni Martí aposta per un Govern de coalició per garantir l'estabilitat durant la propera legislatura.

El cap de l'executiu en funcions ha parlat durant la Diada de Sant Jordi de l'escenari post electoral en què Demòcrates necessita pactar per assegurar la governabilitat. Ha defugit d'acords puntuals i creu que la millor opció és un pacte que garanteixi una tranquil·litat durant els propers quatre anys.

Martí ha destacat la importància d'haver guanyat tres eleccions consecutives en un moment en què a Europa s'estan produïnt alternances i ha dit que Xavier Espot ha de fer tot el necessari per tal que Andorra tingui un govern estable. Preguntat per quin seria el millor soci, ha estat uns segons en silenci i ha dit que el què es pacti s'haurà de mantenir fins al final.

Pel que fa a la composició de Sindicatura, és concient que hi ha d'haver representació de les forces polítiques representades al Consell General.

No considera un vot de càstig el fet d'haver obtingut només 11 consellers i haver perdut la majoria absoluta. Reconeix que el desgast polític d'aquest temps hi és tenint en compte les reformes que s'han impulsat.

Les reunions per mirar d'establir una entesa continuen avui. Demòcrates es reuneix amb els consellers generals electes de Terceravia, mentre el PS també té previst continuar la ronda de reunions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00