Sociedad

SER EMPRESARIS ARRIBA A GIRONA

L'experta en màrketing i vendes, Mònica Mendoza, presentarà a Girona "Les 12 úniques maneres de captar clients"

Les trobades empresarials es faran els dies 3 i 4 de juny

SER Empresarios / Ràdio Girona

Girona

La Cadena Ser organitza una nova edició de Ser Empresaris, unes jornades pensades per a petites i mitjanes empreses, destinades a ajudar els seus directius a millorar el seu negoci. Aquesta trobada d’empresaris es farà el dia 3 de juny a l'Hotel Alàbriga, a la platja de Sant Pol de S'Agaró, al Baix Empordà. L'endemà, el 4 de juny, la jornada es farà a La Fortalesa de Sant Julià de Ramis.

L’experta en màrketing i vendes, Mònica Mendoza, farà una conferència on donarà les 12 claus per guanyar clients i, per tant, fer créixer el volum de negocis de petites i mitjanes empreses.

Per apuntar-se a alguna de les sessions de Ser Empresaris, cal reservar plaça trucant a Ràdio Girona al 972 22 11 00 o a través d’aquest enllaç: http://www.serempresarios.com/categoria/presentaciones/

Ser Empresaris és el pla d’ajuda desenvolupat per la cadena SER, destinat a ajudar les pimes a través d ela posada en marxa d’un pla de comunicació anual a les emissores i llocs webs del grup.

Ser Empresaris permet a les empreses millorar el posicionament de la seva marca i fer-se més visible en els mercats on competeixen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00