Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Apunyalament a la Rambla de Figueres

Havia estat condemnat per l'Audiència de Girona a 14 anys d'internament psiquiàtric per assassinar la propietària del pis on vivia l'any 2006.

Mossos i Guàrdia Urbana van detenir el presumpte homicida / Ajuntament de Figueres

Figueres

L'home, que ahir al vespre va matar presumptament un veí de Figueres, ja havia estat condemnat per l'Audiència de Girona a 14 anys d'internament psiquiàtric per assassinar la propietària del pis on vivia l'any 2006.

La víctima li llogava una habitació de casa seva al barri de la Marca de l'Ham de Figueres. De matinada, arran d'un episodi psicòtic l'home va agafar un ganivet i la va matar. L'agressor tenia diagnosticada una esquizofrènia paranoide des del 2004 i ja havia ingressat més d'un cop.

Segons els Mossos, l'agressió d'ahir al vespre en plena rambla de Figueres va ser sense motiu aparent. La víctima, era un home d'uns 60 anys i estava assegut en un banc amb dues persones més. Després de l'agressió, el presumpte homicida va llençar el ganivet i va asseure's en uns bancs més enllà.

De fet, a primera hora de la tarda va amenaçar una dona. Els Mossos i la Guàrdia Urbana el van identificar i escorcollar però no el van detenir perquè no li van trobar l'arma.

El van detenir al vespre i dijous passarà a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00