Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 14 de Octubre de 2019

Otras localidades

A una escola de Castelldefels demanen que els nens vagin acompanyats

L'advertència del centre que us estem avançant a SERCatalunya, arriba després que dos menors hagin explicat que uns desconeguts els han volgut fer pujar a un cotxe a Sitges i a Castelldefels

L'entrada del Bristish School, al carrer de la Ginesta de Castelldefels /

Un nen de 10 anys de l'escola British School de Castelldefels va explicar a la seva mare que dilluns quan baixava de l'autobus i anava a l'escola veure que el seguia un Mercedes Avant de color negre amb un home calb al volant, amb la pell morena i els ulls clars de mitjana edat. Es va aturar al costat del nen, i segons la versió del nen, li va dir que pugés al cotxe. Ell va fugir corrent cap a una benzinera.

Justament uns dies abans, un altre alumne va explicar que li havia passat un episodi semblant a Sitges. L'escola ha fet arribar un comunicat intern als pares on els explica els fets i recomana que els estudiants tornin a casa en grup amb altres companys o que es fiquin en algun comerç, com va fer aquest nen de Castelldefels.

La policia local n'està informada i segons el director de la British School de Barcelona els han recomanat informar als pares i als alumnes del risc potencial.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?