Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 23 de Octubre de 2019

Otras localidades

Contingut patrocinat

El Festival d'Estiu de la costa de Barcelona arriba a la 9a edició

Melendi, David Bisbal, Ana Belén, Luis Fonsi, Rosario i God Save the Queen, entre els artistes confirmats del festival ARTS d'Estiu

El festival multidisciplinar de referència de la costa del Maresme, ARTS d’Estiu, arriba a la novena edició. Hi ho fa ple de novetats. Enguany se celebrarà del 25 de juliol al 25 d’agost i estrena ubicació, uns terrenys de gairebé 9.000m2 a tocar de la platja entre els termes municipals de Pineda de Mar i Santa Susanna, que s’uneix al projecte. Amplia el número d’actuacions fins a 20 i posa en marxa la Beca Arts d’Estiu per promocionar nous talents del món musical català emergent.

Enguany s’amplia l’oferta al públic més jove amb el segell Espectacles FamilyARTS i la programació de El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, el Mag Lari i un festa Holi.

Moment de la presentació de l'edició d'enguany / Cadena SER

ARTS d’Estiu es trasllada en una nova ubicació, l’Espai Marítim, uns terrenys de 9.000m2 en els termes municipals de Santa Susanna i Pineda de Mar.

La zona gastronòmica tindrà 3.500 metres quadrats i estarà oberta des de les 18.00h a les 02.00h cada dia d’espectacle, amb activitats per a tota la família.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?