Sociedad
Cultura

El Govern celebra a Menorca les IV Jornades de Cultura Popular i Tradicional de les Illes Balears

Els especialistes menorquins parlaran dels Quaderns de folklore que fan 40 anys i del patrimoni immobiliari

La consellera Fanny Tur ha inaugurat al Museu de Menorca aquesta trobada cultural. / CAIB.

Mahón

El Museu de Menorca acollirà avui divendres i demà dissabte la quarta edició de les Jornades de Cultura Popular i Tradicional organitzades per la Direcció General de Cultura del Govern.

Aquesta edició tanca el cicle de quatre jornades, programades amb periodicitat anual, que s'han celebrat a Mallorca a l’any 2016, a Eivissa a l’any 2017 i Formentera aquest passat 2018, pensades com a fòrum de reflexió i debat sobre el patrimoni cultural immaterial i sobre la necessitat que hi hagi iniciatives públiques i privades que fomentin la recerca, la promoció i la dinamització de la cultura popular.

Aquesta iniciativa té com a tema central conèixer i analitzar la participació de la societat civil en la salvaguarda del patrimoni immaterial, així com la divulgació i promoció de la cultura popular que es porta a terme a les Balears.

Entre els ponents que participaran, la representació menorquina anirà a càrrec de Josep Portella, qui parlarà de l'experiència dels 'Quaderns de foklore', que sumen ja 40 anys.

Per altra banda hi seran Antoni Camps Extremera i Pilar Vinent, que explicaran com s'ha gestat l'inventari de patrimoni cultural immaterial de Menorca i presentaran públicament la pàgina web creada per divulgar-lo entre la població.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00