Hoy por hoy Tarragona
Actualidad
Esports

Descens matemàtic i nou projecte

S'acaba una nova etapa del futbol professional tarragoní. El Nàstic perd contra l'Extremadura, ja és equip de segona divisió B i se suma al Reus en la pèrdua de la categoria.

Enrique Martín no ha pogut reconduir una temporada que es preveia complicada al Nou Estadi des de l'inici de la competició. El tècnic navarrès no ha convençut a Tarragona. / La Liga 123

Tarragona

Després de dues temporades jugant amb foc, el Nàstic s'ha acabat cremant i tanca aquest darrer cicle de 4 anys a la segona màxima divisió estatal. El partit de dissabte contra l'Extremadura va ser un reflex del curs dels tarragonins. Els grana van intentar-ho durant tot el partit però la manca d'encert de cara a porteria, i una jugada aïllada a 5 minuts pel final va donar la victòria als extremenys per zero gols a un. Amb aquesta derrota el Nàstic queda 13 punts per sota el Numància i el Rayo Majadahonda amb només 15 en joc. Encara que tots dos equips perdessin els partits que els hi resten, els 3 punts que rebran per l'expulsió del Reus esborren qualsevol mena d'opció pel conjunt grana. Enrique Martín parla ja del futur de l'equip a segona B.

Enrique Martín parla del futur del Nàstic a 2a divisió B

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000136265/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Al final del partit, part dels aficionats presents al Nou Estadi van carregar contra la directiva grana demanant la seva dimissió amb diversos càntics.

Nou projecte

Una directiva que fa setmanes que ha assumit el que era inevitable i ja ha començat a treballar en el projecte esportiu de la temporada vinent. Un projecte que dirigirà Sergi Parés, el fins ara director esportiu del Reus, que estarà acompanyat d'altres membres que han format part de l'entitat reusenca aquesta temporada.

Tot i que encara no s'ha fet oficial per part del club, Parés ja fa setmanes que treballa en el nou Nàstic. Amb l'aval de l'èxit esportiu assolit amb el Reus, el futur director esportiu dels grana comptarà amb tota probabilitat amb Xavi Bartolo com a líder del primer equip però també amb Albert Company, entrenador del Reus B – Cambrils. Segons han explicat a SER Tarragona fonts coneixedores de les negociacions, Company ha rebut una oferta per continuar al Reus, oferta que hauria rebutjat. El motiu: segons les mateixes fonts, Parés hauria convençut a Company per dirigir a La Pobla de Mafumet, el filial tarragoní.

Tot plegat en unes setmanes en les quals també s'ha de resoldre el futur del Reus: el Tribunal Administratiu de l'Esport dictarà la sanció definitiva pel club reusenc i l'administrador concursal definirà les línies a seguir, si és que són possibles, per reconduir el deute de l'entitat i tornar a competir el curs vinent.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00