Sociedad
Ordenación suelo

El Consell refusa aprovar la reforma del PTI aquest mes

Susana Mora explica que no vol que el període d'al·legacions coincideixi amb el moment sens eun govern estable a la institució

El PP es surt amb la seva i la reforma del PTI no s'aprovarà en aquest mandat. / SER Menorca

Mahón

La reforma del Pla Territorial Insular finalment no s'aprovarà de forma inicial durant el darrer ple de la legislatura, el proper 20 de maig, tal com estava previst.

El darrer ple del Consell insular, celebrat el passat dilluns dia 16 d’abril l’equip de govern de PSOE, Més i Podem rebutjava la proposta d’acord del Partit Popular on es demanava la paralització d’aquesta aprovació per considerar-la precipitada.

Ara, tres setmanes després, el Consell fa marxa enrere i decideix posposar la decisió de dur a aprovació el PTI en el darrer ple de la legislatura, el del proper dilluns dia 20, tan sols 6 dies abans de les eleccions.

Fonts del Consell asseguren que prenen aquesta decisió atenent a les recomanacions dels diferents sectors consultats i a fi d’evitar que el període d’al·legacions coincideixi amb el període de formació de les noves institucions resultants dels propers comicis.

Els populars ja havien denunciat que tirar endavant el PTI en el tram final de la legislatura era un abús de poder i una mesura electoralista.

En un comunicat remès als mitjans de comunicació durant la jornada d’ahir dilluns, el Partit Popular ja posava en dubte que el document rebés els informes favorables dels tècnics del propi Consell Insular donades les deficiències detectades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00