Sociedad

El Temps Perdut d'en David Busquets en imatges

Barcelona

El cantant i compositor gironí David Busquets ha confiat en ELS40 i Cadena Dial per estrenar en primícia el videoclip de Temps Perdut.

Una cançó amb la qual presenta la seva nova aventura musical. Un àlbum que ja està fent ombra a "El que et vull dir", el seu disc debut.

Amb Temps Perdut, en David ens recorda que les cançons de desamor no tenen per què ser necessariàment avorrides ni lentes.

Amb un vídeo ple de color i plans curts, l'artista fa una clara aposta per imatges senzilles i transparents que deixin al descobert l'essència de la cançó.

Tot i que pot semblar, que en David acaba d'irrompre amb força en l'escena musical catalana, la seva carrera té un rerefons ben llarg. Amb 13 anys ja cantava en el circuit de festes majors amb Paréntesis, un grup de versions en el que hi va participar amb la seva germana Laura.

Als 15 ja componia i gràcies a agafar taules a bars i pubs i al gran altaveu que suposa Youtube ha aconseguit fer-se un forat en la difícil insdústria musical que avui rep amb força aquest videoclip.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00