Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 21 de Octubre de 2019

Otras localidades

Tota la carn a la graella

El Girona anuncia que dona l'alta mèdica a Aday i també estarà a disposició de l'entrenador pel Girona-Levante

Stuani segueix sent la principal incògnita

Aday Benitez, en una entrenament d'aquesta setmana. /

Encara no se sap en quines condicions estarà el davanter Cristhian Stuani -lesionat del soli i el bessó de la cama esquerra- però a hores d'ara Mojica i Aday Benítez tenen l'alta mèdica i, si Eusebio vol, podrien estar disponibles per al Girona-Levante en el que l'equip gironí es juga mitja permanència.

Especialment sorprenent és el cas d'Aday, fora de combat els últims sis mesos per una lesió de genoll per la que no tenia data de retorn a curt termini. Ahir, però, va tornar als entrenaments i avui el club ja ha anunciat que l'activava.

Aday Benitez / Millor ajudar des de dins

El jugador admet que li era difícil ajudar des de la Graderia però que ara, encara que no acabi jugant, podrà aportar el seu gra de sorra. Per Aday, la fórmula és clara; cal jugar amb la mateixa intensitat que contra el Sevilla i cal el suport de Montilivi.

Aday Benitez / Amb el suport de l'afició

Mojica, en canvi, pot aportar més perquè ja fa un mes que s'entrena un cop superada una lesió de creuats que també l'ha tingut fora dels terrenys de joc molts mesos. La llista definitiva la sabrem demà.

Fan zone

Com en les grans ocasions, el Girona ha decidit muntar una fan zone a l'aparcament de Montilivi per preparar una gran rebuda a l'equip, prevista per les 16:30, dues hores abans de l'inici del partit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?