Últimas noticias Hemeroteca

Sábado, 24 de Agosto de 2019

Otras localidades

Els batles faran una proposta de pacte als policies la locals la setmana entrant

Estan recopilant diferents informes abans d'oferir un acord sobre la comissió de serveis

Els batles cerquen solucions pel conflicte amb els policies locals. /

Els batles de Menorca posposen fins dilluns qualsevol proposta als policies locals de l’Illa per pactar la comissió de serveis de cara a les festes majors, començant per la de Sant Joan a Ciutadella.

A la junta de batles d’aquest dijous es va donar a conèixer l’informe de l’Institut Balear de Seguretat Pública per a que interpretés la fórmula adient per aquesta comissió de servei que enfronta a funcionaris i batles. Però Joana Gomila, alcaldesa de Ciutadella i qui porta la iniciativa en aquest conflicte per part dels regidors, es troba a l’espera d’un altre informe sobre el tema.

També s’ha iniciat una consulta als diferents secretaris municipals per a que confirmin si és vàlida alguna altra interpretació de la norma sobre cessió de policies locals a d’altres municipis com a reforç. Tot això ha fet que els alcaldes s’hagin donat de temps fins dilluns per recopilar tota la informació i, serà ja la setmana vinent, quan es farà una proposta formal als policies locals per tractar de desbloquejar la situació.

En aquest moment, cal recordar, només un policia local de fora de Ciutadella ha acceptat reforçar el dispositiu de Sant Joan. Per la qual cosa hi ha una manca d’efectius molt important en matèria de seguretat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?