Sociedad

El PSOE proposa carrils de natació en els ports de Maó, Fornells i Addaia

Serien zones delimitades i d'accés restringit a les embarcacions

Los candidatos del PSOE en el puerto de Fornells / PSOE Menorca

Mahón

Després de suspendre tots els seus actes de campanya el divendres capvespre i també tot el dissabte en motiu de dol per la mort de l’exvicepresident del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, el PSOE reprenia aquest diumenge la seva activitat amb una roda de premsa a Fornells on anuncien la seva intenció de crear carrils de natació a zones portuàries per fomentar la pràctica d’aquest esport a la nostra illa.

El candidat al Parlament, Marc Pons, desvetllava la intenció obrir aquest canals de natació en aigües obertes als ports de Maó, Fornells i Addaia, on es crearien aquest carril delimitats amb boies. Es tractaria de zones degudament senyalitzades amb unes línies de fins a 600 metres en línia recta, on no hi podrien accedir les embarcacions.

El candidat per Es Mercadal i Fornells, Francesc Ametller, assenyalava que aquest port del nord de Menorca acull proves atlètiques importants, com el Triatló, que conté una prova de natació a mar obert, i que d’aquesta manera es podria oferir un espai d’entrenament pels atletes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00