Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Paco Jémez: "Al Girona saben perfectament que son a Segona"

En una entrevista al programa Ao Contraataque de Radio Galega, l'entrenador del Rayo Vallecano admet que la carambola que permetria la salvació del Girona no és possible

Paco Jémez en una sessió d'aquesta temporada. /

El Girona necessita una carambola en l'última jornada per salvar la categoria que passa per guanyar al camp de l'Alavés, que el Rayo Vallecano -ja descendit- faci el mateix al camp del Celta de Vigo i que la suma de tots dos resultats permeti al Girona eixugar-li 7 gols d'average a l'equip vigués.

Un dels actors de l'última jornada, l'entrenador del Rayo Vallecano, Paco Jémez, no ho veu possible i ho expressava de manera contundent en una entrevista al programa Ao Contraataque de Radio Galega.

Paco Jemez - entrenador del Rayo / "En Girona saben perfectamente que estan en Segunda" (declaracions a Ao Contraataque de Radio Galega)

Segons Jémez, "s'ha de ser optimista però també realista i tot el que sigui pensar que el Girona es pot salvar és passar-te d'optimista i pecar de realista" i afegia que el creia que "al Girona saben perfectament que son a Segona" i que no creia que "a ningú se li ocorrerà apostar que el Girona es queda a Primera".

Quan l'entrevistador li va preguntar si no esperava que arribés "un maletí" de Girona per incentivar l'esforç del conjunt madrileny -una pràctica prohibida- Jémez va dir que no ho creia tot i que, va afegir que ell sempre havia estat partidari de "regular les primes per guanyar, mai per perdre".

Ni els resultats del Rayo a domicili ni els del Girona d'aquesta temporada conviden a l'optimisme. L'equip de la franja vermella al pit ha aconseguit 3 victòries lluny de Vallecas però totes per 0-1 (Huesca, Valladolid i Alavés). Això obligaria el Girona a guanyar per 0-6, un resultat que queda molt lluny dels seus registres lluny de Montilivi.

Aquesta temporada, el conjunt que prepara Eusebio ha guanyat, com a màxim, per 2 gols de distància al camp de l'Espanyol (1-3), al del Leganés (0-2) i a Vallecas (0-2).

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?