Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

Els alumnes menorquins aprenen a fer negocis

L'ICAPE els permet fer una cooperativa o una ONG per a vendre els seus productes per finalitats benèfiques

Els estudiants venien els seus productes per a finançar una ONG i activitats escolars. /

Més de 300 alumnes de Primària i Secundària han exposat aquest matí a Maó els projectes empresarials que han treballat durant tot el curs dins del programa d’impuls a l’emprenedoria ICAPE. El mercat, situat a la plaça de s’Esplanada, ha comptat amb 14 paradetes d’alumnes de Primària i Secundària. Els grups són de 8 centres escolars de Menorca, que durant aquest curs han dut a terme aquesta iniciativa.

L’objectiu és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d’una cooperativa pels alumnes d’Educació Primària o d’una ONG pels de Secundària. Però l’activitat ha anat molt més enllà de fer manualitats i vendre-les. Els estudiants han creat una cooperativa, amb el seu CIF i un consell de direcció que ha gestionat l’entitat.

Un total de 114 grups d’alumnes de Primària i Secundària de les Illes Balears formen part aquest curs del projecte ICAPE. Durant tot el matí, a la Plaça de s’Esplanada, els alumnes han posat a la venda productes que han fabricat durant el curs o serveis per aconseguir finançament per a les seves cooperatives i ONG.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?