Sociedad
FAE

Balanç positiu

La Federació Andorrana d'Esquí fa un bon balanç de l'equip d'alpí tot i les lesions, mentre que Marc Oliveras es centrarà en l'ski-cross

Roda de premsa de la FAE per fer balanç de la temporada. / T.N.

Andorra la Vella

El nou director esportiu, Max Tissot ha manifestat que els problemes que han tingut Joan Verdú, Mireia Gutiérrez, Kevin Kourieu i Carmina Pallàs nan estat el gran handicap d'aquest curs

Ha destacat que Verdú va acabar molt aviat la temporada i lamenta la lesió al dit de la Mimi en el pitjor moment. No s'ha pogut complir l'objectiu de situar els corredors entre els 30 millors, sobretot en Copa del Món, fet que va privar de tenir cap andorrà a les finals de Grandvalira.

En noies, Tissot ha destacat la rebaixa de punts i els avenços que han fet els equips de velocitat ii tècnica amb Carla Mijares com a gran protagonista.

De la seva banda, Joan Verdú, manifesta que s'ha centrat plenament en la recuperació i espera poder fer la pretemporada en condicions normals.

De cara a la temporada vinent, Marc Oliveras deixa l'equip d'alpí per centrar-se en l'ski-cross. En aquest sentit, Max Tissot diu, que malgrat no haver aconseguit els objectiu, la FAE el recolzarà en aquesta decisió. Una baixa que se suma a les de Sisi Hinterreitner i Zoe Ramírez. Així mateix Bartomeu Gabriel i Xavi Cornella seran les novetats de l'any vinent en l'equip de tècnica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00