Política
L'ESCOLA FA RÀDIO

El C.E.E. Castell Vell i el CEIP Blasco Ibáñez visiten Radio Castellón

L'alumnat ha recorregut els estudis de Radio Castelló i ha aprés com treballen els periodistes, tècnics de so i assessors comercials de l'emissora

L'alumnat de 4ª de primària del CEIP Blasco Ibáñez han recorregut els estudis de Radio Castellón / Radio Castellón

Castellón

Part d l'alumnat de la campanya educativa 'L'escola fa ràdio' ha visitat esta setmana les instal·lacions de Radio Castellón Cadena Ser i ha contat la seua experiència al programa 'Hoy por Hoy Castellón', dirigit per Alberto Suárez. 

El passat dimarts van gaudir d'un matí de ràdio els i les alumnes d'Educació especial del C.E.E. Castell Vell. Així, este dijous l'alumnat de 4ª de primària del CEIP Blasco Ibáñez han recorregut els estudis de Radio Castelló i han aprés com treballen els periodistes, tècnics de so i assessors comercials de l'emissora. 

Alumnat del C.E.E. Castell Vell i del CEIP Blasco Ibáñez han visitat les instala·lacions de Radio Castellón / Radio Castellón

'L'escola fa ràdio' és una campanya educativa desenvolupada per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Castelló i la Conselleria d'Educació per a donar suport als plans de normalització dels centres educatius perquè ofereix avantatges en la pràctica lingüística i en el treball transversal de les matèries objecte d'estudi.  Els seus objectius són potenciar l'ús del valencià oral i escrit entre l'alumnat en l'àmbit dels mitjans de comunicació, facilitar la creació de situacions comunicatves reals que activen l'ús de la llengua i la creatvitat, i familiaritzar l'alumnat amb les modalitats dels programes radiofònics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00