Sociedad

Robatori a la seu d'Aigües Ter Llobregat a Cardedeu

Per prevenció s'han fet analítiques de l'aigua en diversos diposits per descartar que hi hagués cap mena de sabotatge

Les instal·lacions d'Aigües Ter Llobregat a CardedeuGoogle Street View

Barcelona

Els Mossos investiguen un robatori a l'empresa pública Aigües Ter Llobregat a principis d'aquesta setmana. Uns individus van saltar una tanca i es van endur dues furgonetes i telèfons mòbils. Les analítiques de diverses mostres d'aigua han sortit normals i es confirma que va ser només un robatori, segons han confirmat a SER Catalunya fonts de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Els treballadors de l'empresa se'n van adonar dimarts poc abans de les 8 del matí. Havien desaparegut dues furgonetes, una blanca i una altra amb unes lletres. També dos telèfons mòbils que els lladres van trobar després de regirar una vintena d'armariets dels treballadors. Van saltar una tanca i van trencar la porta d'accés a les instal.lacions on hi ha el material dels operaris de manteniment.

En una de les furgonetes hi havia les claus de diversos dipòsits d'aigua. Però són especials. Funcionen amb un codi que es canvia cada 15 dies i que només coneixen els treballadors. No hi havia cap dipòsit manipulat però van fer analítiques de l'aigua al laboratori per precaució. Hi van tornar al cap d'unes hores i van sortir dins dels nivells correctes segons fonts de l'ACA.

Els lladres, a qui la policia segueix buscant, van fugir amb les dues furgonetes robades després de trencar la porta d'un dels accessos a l'empresa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00