Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 31 de Marzo de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Sigue en directo la rueda de prensa del Consejo de Ministros

"M'hauria de pensar molt ser ministre. No crec que sigui probable"

Miquel Iceta, a l'Aquí Cuní, confirma que Batet i Cruz presidiran Congrés i Senat i assenyala que el d'avui "és un dia d'alegria que em fa sentir llunyà el d'ahir. Es va cometre un error i es va forçar la llei"

Miquel Iceta, entrevistat per Josep Cuní a SER Catalunya, ha confirmat la notícia del dia. El primer secretari del PSC ha explicat que ha parlat avui amb Pedro Sánchez, qui li ha donat via lliure per confirmar que la Meritxell Batet serà la candidata a presidir el Congrés i Manuel Cruz, el Senat. Són dos integrants de les llistes dels socialistes catalans i per això Iceta ha assenyalat que el d'avui "és un dia d'alegria que em fa sentir llunyà el d'ahir. Es va cometre un error i es va forçar la llei".

Respecte a la possibilitat de ser nomenat ministre, Miquel Iceta ha apuntat que no ho descarta, encara que s'ho hauria de pensar molt i no ho creu probable.

El líder dels socialistes catalans assegura que avui ja no se sent enfadat encara que sí decebut. Ha confirmat que, malgrat tot mantindrà el recurs davant del Tribunal Constitucional tot i que ha volgut subratllar el "missatge clar" que Pedro Sánchez vol enviar a la societat catalana, no als independentistes.

Ha apuntat que coneix a Meritxell Batet des de fa molt temps i que "està preparadíssima, és una de les persones més conscients i més responsables que conec". De Manuel Cruz, ha destacat la seva figura d'independent i filòsof "que pot fer un treball fantàstic".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?