Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 19 de Agosto de 2019

Otras localidades

El futur comença avui

La primera decisió que haurà de prendre el Girona és afrontar la sortida de l'entrenador i trobar-li un relleu

Hi ha 17 jugadors amb contracte en vigor de la plantilla actual als que s'hi sumen els dos cedits i els del filial que ja han tingut protagonisme al primer equip

Alabès - Girona dissabte 18 de maig /

Dissabte a la sala de premsa de Mendizorrotza, l'encara tècnic del Girona, Eusebio Sacristán, no va anunciar cap mena de decisió sobre el seu futur. Tothom el dona per fet que no s'asseurà a la banqueta el curs vinent però la realitat és que té un any més de contracte i que, si ell no hi renuncia, s'haurà de pactar la seva sortida o abonar el que digui el contracte en aquests casos.

El president, Delfí Geli, tampoc va voler avançar esdeveniments. Va demanar temps per Eusebio perquè pugui "descansar" i, per part del club, va explicar que es vol tornar a engrescar a la gent però que el que és fonamental ara és encertar en la presa de decisions.

Un dels que va començar a posar fil a l'agulla, almenys en això d'engrescar, va ser el capità Aday Benitez. Aday -que va tornar a jugar uns minuts a Vitòria després de la important lesió al genoll- va prometre "tirar endavant la situació" perquè ell "hi serà".

El de Sentmenat és un dels 17 jugadors de la plantilla actual amb contracte en vigor (els altres són Bounou, Bernardo, Juanpe, Alcalá, Planas, Mojica, Porro, Valery, Muniesa, Pere Pons, Granell, Borja García, Choco Lozano, Doumbia, Portu, Stuani), als que s'hi han de sumar els dos cedits (Jairo Izquierdo i Coris) i els jugadors del Peralada que ja han tingut paper aquesta temporada (Paik i Soni) i els que en poden tenir (Montes, Andzouana, Suárez).

No tots hi seran l'any vinent. Amb els que es pugui, s'intentarà fer caixa, tot i que s'hauran d'abaixar pretensions perquè, amb el descens, la plantilla s'ha devaluat. Portu, Pedro Porro, Pere Pons i Stuani entrarien en aquest apartat però cada cas és diferent i el Girona, si pot, intentarà retenir-ne alguns, sobretot Stuani.

L'uruguaià és qui té el sou més alt de la plantilla i, des del punt de vista del mercat, és difícil trobar un davanter que acrediti 40 gols en 65 partits a Primera a un preu que pot rondar els 10 milions d'euros. Però té 32 anys.

Més difícil serà desprendre's de Doumbia. L'ivorià, el segon sou més alt de la plantilla, té firmats 2 anys més de contracte a un sou prohibitiu per algú que només ha marcat 2 gols i que ha tingut un paper més que testimonial.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?