La Graderia GironaLa Graderia Girona
Deportes

Eusebio renuncia

El fins ara entrenador del Girona no farà valer el segon any que té de contracte i s'acomiadarà demà en una roda de premsa

Eusebio ja és història / La Liga

Girona

Eusebio Sacristán ja és història al Girona. El tècnic s’ha reunit amb el director esportiu, Quique Cárcel, i ha decidit no fer efectiu el segon any que tenia firmat quan va aterrar a Montilivi el curs passat. D’aquesta manera, el primer moviment del Girona 2019/2020 surt a cost zero perquè no s’ha pactat ni indemnització. És una renuncia.

En un comunicat, el Girona ha anunciat que amb ell se’n van el seu segon, Onésimo Sánchez, i els altres membres del cos tècnic, Juan Carlos Andrés, el preparador físic Gerardo Izaguirre i l’analista tècnic, Aitor Unzué.

Eusebio ha dirigit el Girona en 38 partits de lliga i 6 de Copa del Rei amb un balanç en lliga de 9 victòries, 10 empats i 19 derrotes mentre que a la lliga va obtenir 1 victòria, 3 empats i dues derrotes.

Demà s’acomiada en una compareixença de prensa prevista per les 13h a l’estadi de Montilivi. En les últimes hores, el més ben situat per rellevar-lo és el fins ara tècnic del Huesca, Francisco Rodríguez, que ha decidit no acceptar la proposta de renovació que li va fer l’entitat aragonesa.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00