Sociedad
CURSES POPULARS

La cursa illa Carlemany aplega prop de 2.400 corredors en el seu desè aniversari

L'esdeveniment ha comptat finalment amb menys participació de l'esperada

Els corredors i corredores preparats per a la sortida de la prova llarga de la cursa popular Illa Carlemany celebrada aquest diumenge. / M.M. ANA

Escaldes-Engordany

Una vegada més, i com ja és tradició, els carrers d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany s'han omplert de corredors que no s'han volgut perdre la cursa illa Carlemany.

La desena edició de l'esdeveniment ha comptat finalment amb menys participació de l'esperada, hi han pres part prop de 2.400 participants, lluny dels 3.000 que s'han registrat en edicions passades i que enguany s'esperava igualar. Tot i això, l'organització ha fet una valoració positiva de l'assistència i ha argumentat la inestabilitat climatològica d'aquesta setmana i la coincidència amb altres proves a les proximitats d'Andorra per la fluixa afluència.

Aquest any la marea, blanca, ha pogut tornar a escollir entre el recorregut de dos quilòmetres o el de cinc, després que l'any passat el més llarg quedés anul·lat per les obres a l'avinguda Meritxell. Entre els participants gent que repeteix, alguns que s'han animat per primera vegada a fer-la i altres que utilitzen la prova com a entrenament.

A l'arribada al Parc Central, les cares expressaven una barreja entre felicitat i cansament per haver pogut superar reptes personals. El cap de Govern, Xavier Espot, s'ha encarregat de fer el tret de sortida de la cursa i també l'entrega de premis als guanyadors, que també ha comptat amb la presència del conseller de Joventut i Esports d'Andorra la Vella, Alain Cabanes.

En la categoria femenina la guanyadora ha estat Dayane Huerta i en la masculina Marcos Sanza.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00