Sociedad
FUTBOL

El VallBanc FC Santa Coloma disputarà la Champions League a Kosovo

Amb la consecució del títol de Lliga el passat diumenge es van assegurar per sisè any consecutiu la participació a la màxima competició continental, que arrencarà en poc més d'un mes

Partit entre el VallBanc FC Santa Coloma i la UE Sant Julià. / FAF

Andorra la Vella

Com ja va passar la temporada passada, els quatre equips amb pitjor coeficient de les lligues europees disputen una ronda preliminar en format de final a quatre. Mentre que en el 2018 es va disputar a Gibraltar, enguany tindrà lloc a Kosovo.

El sorteig es celebrarà el proper 11 de juny on coneixerà el seu rival. El que ja sap és que el Lincoln de Gibraltar i el Feronikeli de Kosovo tenen la classificació a la butxaca després d'haver quedat campions de les seves respectives lligues. El representant de San Marino es decidirà aquest proper cap de setmana.

El tècnic dels colomencs, Marc Rodríguez, es mostra molt il·lusionat per tornar a disputar la Champions, amb l'objectiu si pot ser de guanyar aquesta fase i accedir a la primera ronda.

De cara a aquesta competició el FC Santa Coloma buscarà algun reforç per disputar els partits amb garanties i aconseguir l'objectiu. Abans, però aquest diumenge tenen l'oportunitat d'aixecar el segon títol de la temporada. S'enfronten a la UE Engordany en la final de la Copa Constitució.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00