Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 25 de Agosto de 2019

Otras localidades

Laurent Recouderc podria ser baixa

Seria la segona baixa de la delegació d'Andorra als Jocs dels Petits Estats de Montenegro, en aquest cas per culpa d'uns problemes físics

Laurent Recouderc. /

El tennista arrossega unes molèsties al genoll des de la setmana passada i demà sabrà els resultats de les proves mèdiques que determinaran si podrà viatjar per disputar la competició la setmana vinent. Es tractaria d'una baixa molt important tenint en compte que és una de les peces clau de l'equip i se sumaria a la de l'atleta Leyre de la Rua.

El director tècnic de la Federació de Tennis i també membre del combinat andorrà, Ricardo Rodeiro, destaca que seria una absència destacable i que els objectius varien.

Pel que fa a la primera participació de Vicky Jiménez, assenyala que porta un gran currículum a les seves esquenes després de guanyar el Roland Garrós de la seva categoria l'any passat i endur-se el Mútua Madrid Open sub-16 fa unes setmanes. Destaca, però que s'haurà de veure les cares amb noies de més edat i creu que en els dobles mixtes que farà parella amb el seu pare poden fer un bon paper.

De la seva banda, el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí espera que es pugui repetir la medalla d'or aconseguida per la parella de volei platja fa dos anys a San Marino, tot i que ha recordat de les dificultats en què es trobaran davant el potencial de Montenegro. Cal recordar que en la darrera edició es van aconseguir 17 metalls.

Finalment, la judoka Alda Babi afronta la cita de la setmana vinent amb molta il·lusió i amb l'objectiu de fer medalla.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?