Sociedad

Els Deco Pilot presenten disc amb els deures fets

L'estrena en directe serà demà 23 de Maig a la Sala Barts Club

Entrevista Deco Pilot (Adrià Soler)

Entrevista Deco Pilot (Adrià Soler)

07:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20190522141024323/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En Jose i Juan són germans nascuts a Mèxic però que ja fa anys que viuen a Barcelona. Els dos van donar forma a la seva banda a l’escola fundada per sir Paul McCartney a la ciutat de Liverpool. Allà els mexicans diuen que van aprendre molt, encara que el contacte amb en McCartney només va arribar a l’hora d’entrega dels diplomes a finals de curs.

Els Deco Pilot estan presentant ara Fishing In Mirrors un disc que arriba amb els objectius complerts. Després de 3 anys sense publicar material nou l’aposta ha estat gran i ve marcada per un gir a la seva sonoritat molt més electrònica, amb sintetitzadors i la potència de les bateries que també hi són presents. En Juan, creador de les harmonies del grup, explica com primer enregistraven tot en acústic i després li donaven el toc final electrònic.

La banda ens confessa que hi ha cançons que van sortir a la primera com Tell me where you hide o Don’t waste time que van fluir super bé i van mantenir l’estructura fins el final. Pel que fa al seu nou single, Barcelona Pier és una de les que funciona a la primera escolta. Els Deco Pilot expliquen com volien transmetre la vida nocturna de la ciutat en aquesta cançó que reviu més d’una nit moguda a la capital.

Agenda :

23 de Maig a la Sala Barts Club – Barcelona

25 de Maig Sala El perro de la puerta de atrás del coche – Madrid

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00