Sociedad

L'Uni Girona jugarà l'Eurolliga

El club ha aconseguit el suport institucional i privat per afrontar el salt de pressupost que haurà de fer

Imatge: Uni Girona / David Subirana

Girona

Amb prou feines quinze dies ha durat l'espera i el resultat ha estat l'esperat. L'Uni Girona jugarà la pròxima edició de l'Eurolliga femenina. Ho va confirmar ahir a la nit el president de l'entitat, Cayetano Pérez, en un missatge penjat pel club a les xarxes socials.

Segons Pérez, després de les converses amb la Generalitat, la Diputació de Girona i l'Ajuntament, tenen el suport institucional i també l'empresarial necessari per afrontar un repte que, pel cap baix, suposa incrementar el pressupost en un 20% (200.000).

Pérez ha anunciat que, tot i que el preu de l'abonament pujarà 15 euros, l'atractiu de disputar l'EuroleagueWomen -que, només en la primera fase, ja garanteix 14 partits de màxim nivell- els ha de permetre arribar als 2.200 abonats.

Serà la segona participació en aquesta competició. En l'anterior aventura, la temporada 2015-16, el conjunt gironí es va acomiadar amb un balanç de 4 victòries i 10 derrotes.

L'anunci desencalla la planficiació de la plantilla de cara a la pròxima temporada, que haurà de ser més àmplia del que ha estat aquest any. En aquests moments, estan assegurades les bases Laia Palau i Núria Martínez, l'escorta Rosó Buch (falta fer-ho oficial), l'aler Helena Oma i la pivot Nadia Colhado.

Una de les peces clau d'aquest any, Julia Reisingerova, acaba d'anunciar que fitxa per un dels equips que apunta més alt, València Basket.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00