Sociedad

La nit electoral, a Ràdio Girona

Especial informatiu al 98.5 de l'FM per seguir l'escrutini de tots els pobles de les comarques de Girona

Nit electoral / Ràdio Girona

Girona

Ràdio Girona-Cadena SER farà una programació especial la nit electoral del 26 de maig per seguir els resultats de les municipals a les comarques de Girona. A partir de les 20.00h, la Cadena SER comença un especial que s’allargarà fins pasada la mitjanit. El conduirà la periodista Pepa Bueno que anirà servint tota la informació que surti del recompte de vots per a les municipals i per a les eleccions europees.

En clau local, a Girona, un equip de 8 persones treballarà per oferir totes les dades i les reaccions dels protagonistes des de totes les seus electorals. El programa serà presentat per la directora de Ràdio Girona, Carme Martínez. Als estudis de Ràdio Girona també hi haurà el periodista Raül Muxach i el consultor polític i professor de comunicació política, Pau Canaleta. Jordi Altesa, Clara Pàmies i David Parreño cobriran les seus de tots els partits a Girona.

El programa tindrà 8 desconnexions locals de 10 i 15 minuts de durada per recollir tota la informació de Girona. Seran a les 21.20, 22.15, 22.50, 23.20. 00.15 i 00.50. A més d’aquests espais, n’hi haurà dos més desconnectats que es faran des de Barcelona a les 20.20 i a les 23.45, que recolliran tota la informació que generi la nit electoral a Catalunya, amb especial atenció a la ciutat de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00