Sociedad
Elecciones

Comencen les votacions a Menorca amb polèmica amb el vot secret

El número tan gran de paperetes per les quatre eleccions fa que no càpiguen totes a les cabines individuals per votar de forma privada

Héctor Pons (PSOE) en el moment de depositar el seu vot al col·legi electoral de Mateu Fontirroig. / Jordi Ribera

Mahón

Menorca ja està votant. Els gairebé 70.000 menorquins cridats als col·legis electorals ja poden exercir el seu dret des de les nou del matí fins les vuit del capvespre. Pel davant quatre votacions, europees, municipals, autonòmiques i insulars.

Els principals candidats han anat a votar a primera hora del matí per donar exemple i tots ells han fet una crida a l'electorat per a que faci el mateix.

Però l'inici de les votacions no ha estat aquest cop, exempte d'incidents. La gran quantitat de paperetes, especialment pel que fa a les europees, fa que les cabines de vot secret dels col·legis electorals no les puguin aglutinar totes i per això ha ahbut una notificació especial de la junta electoral.

De tota manera la gent pot dur la papereta de casa seva amb el sobre tancat o bé agafar-ne vàries i tancar-se a la cabina i allí decidir quina posa dins el sobre abans de votar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00