Sociedad

Èric Surís renova per l'Uni Girona

El tècnic ha estampat la firma a un contracte que el lliga amb l'equip gironí per una temporada més.

Girona

L'Unigirona va agafant forma. L'equip gironí començava la setmana anunciant el primer fitxatge, l'aler pivot Maria Araújo, i aquest migdia ha anunciat un altre moviment que feia dies que s'estava coent, la renovació del tècnic, Èric Surís.

L'entrenador ha acceptat allargar la seva vinculació una temporada més a l'equip en el que va aterrar el curs 2016-17 i amb el que acaba d'aconseguir el títol de lliga i la classificació per a l'Eurolliga.

Eric Suris - satisfet

00:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000189768/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Precisament, haver obtingut els recursos necessaris per afrontar la màxima competició europea ha estat clau per acabar de seduir un tècnic que ha tingut ofertes per volar més alt.

En un missatge difòs pel club, Surís ha explicat que estava molt "agraït i satisfet" per tenir aquesta oportunitat, pel "creixement experimentat els últims tres anys" i per poder afrontar el repte de "defensar títol" i afrontar l'Eurolliga.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00