Sociedad
Medio ambiente

Dos alumnes del Mª Àngels Cardona representaran Espanya a la Cimera Mundial d'Estudiants pel Clima

La trobada comença aquest dimecres a Finlàndia i s'allargarà fins el 5 de juny

Els dos alumnes de l'institut ciutadellenc representen Espanya a la cimera mundial d'estudiants pel clima. / CAIB.

Mahón

Gibet Marquès i Pau Forcada, alumnes de primer de batxillerat i segon d'ESO de l’IES Mª Àngels Cardona de Menorca, acompanyats de la directora i professora del centre, Maria Josep; viatgen aquet dimarts a Finlàndia per representar l'estat espanyol a la Cimera Mundial d'Estudiants pel Clima.

Aquests dos alumnes han estat seleccionats pel Ministeri de Ciència i formen part d’una cimera que durant 8 dies abordarà les repercussions del canvi climàtic i el futur dels boscos del planeta amb estudiants i professors de tot el món. Aquesta trobada començarà dimecres i s’allargarà fins al proper 5 de juny.

Participaran un total de 200 estudiants i 100 professors de 100 països. Es farà a diverses ciutats fineses com Liperi, Joensuu i Helsinki.

Cal destacar que a una primera fase els estudiants participaran en activitats de reforestació, tallers i diverses accions encaminades a la protecció del planeta i, a la segona formaran part d’assemblees i equips de feina per tal d’elaborar un document conjunt d’acords que es presentarà i difondrà el Dia Mundial del Medi Ambient, el proper 5 de juny.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00