Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 17 de Julio de 2019

Otras localidades

Recollida de signatures al centre històric per recuperar les parades d'autobús

Amb el canvi han vist com les vendes s'han reduit a la meitat

Els comerciants dels centre històric de la capital reclamen el retorn de les parades de bus a la zona. / ()

Els comerciants del centre històric de la capital recullen signatures perquè es tornin a restablir les parades d'autobús en aquesta zona, ja que amb el canvi han vist com les vendes s'han reduit a la meitat.

La iniciativa es du a terme des del passat dia 18 i es concentra bàsicament en els establiments de l'avinguda Princep Benlloch, els carrers Doctor Nequi, Mossén Cinto Verdaguer i les Canals.

Tal com ha explicat Àngels Espuga de la botiga Punt a Punt, des que hi va haver aquesta modificació han notat un descens important de les caixes. Això ha generat una sensació de neguit i de preocupació i demanen que el transport públic torni a passar per aquests carrers perquè sinó es veuran obligats a tancar. Per aquest motiu han iniciat una recollida de signatures amb una carta adreçada al Govern.

Assegura que els han dit que a l'hivern coincidint amb la temporada d'esquí les parades anul·lades tornaran a funcionar i es pregunta com podran sobreviure els establiments fins llavors. També assenyala que des del comú s'hauria proposat utilitzar vehicles amb menys capacitat perquè poguessin maniobrar millor i que des del Govern no es va acceptar.

Finalmemt, ha denunciat la situació de deixadesa que pateixen per part del comú. De fet, explica que van demanar una reunió d'urgència i no els hi han donat data fins el 17 de juny.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?