Sociedad
TARRAGONA

Ballesteros busca el suport d'En Comú Podem per reeditar l'alcaldia

Assegura que el nivell de coincidència dels programes electorals "és altíssim, de més del 70%".

Ballesteros acompanyat del senador Santiago Castellà, Sandra Ramos i Begoña Floría. / Eva Hidalgo

Tarragona

El socialista Josep Fèlix Ballesteros busca el suport dels comuns a Tarragona per tombar el govern alternatiu independentista que vol encapçalar ERC.

Veu viable tornar a governar per quart mandat consecutiu, ja sigui segellant un pacte o bé buscant acords puntuals. Defineix com a “front anti-Ballesteros” la possible aliança d'ERC amb Junts per Tarragona, la CUP i En Comú Podem Tarragona, que són els que tenen la clau per decantar la balança cap a una o altra banda. El PSC és la llista més votada, i per tant si ells no s’ajunten amb els partits independentistas per tombar-lo, automàticament Ballesteros tornaria a tenir la vara com a força més votada.

Encetar converses

De moment els telèfons ja s’han aixecat al PSC, però encara no s’han encetat les converses formals. El líder dels socialistes ja es posiciona públicament sobre les seves preferències a l'hora d'encetar aquestes converses assegurant que un 70% del programa electoral del PSC coincideix amb el d'En Comú Podem.

El context nacional

Les decisions es pendran només en clau tarragonina, diu Ballesteros, i per tant no influiran els acords que es prenguin en d'altres ciutats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00