Sociedad
Música

JJMM de Maó presenta el seu Festival de Música

Seran vuit concerts repartits entre el Teatre Principal i el Claustre de Sant Francesc

El Festival de Música començarà el 4 de juliol. / JJMM

Mahón

Un concert del quartet de trompes Cornogràfics compost per músics de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears va ser el perfecte marc per a la presentació de l'edició d'enguany del Festival de Música de Maó de Joventuts Musicals que aconsegueix el seu número 46 i que va tenir lloc a al Centre de Cultura Sa Nostra ahir capvespre. Els músics van interpretar peces de Bach, Rossini, Homilius, Sullivan i Shaw. Tot i que la sorpresa final es la van reservar per al final amb una magnífica versió de "Bad Romanç" de Lady Gaga.

L'esdeveniment també va permetre presentar la imatge que apareix com a cartell del certamen i que és obra del jove pintor tunisià Yassine Braham.

Del festival cal destacar que anirà del 4 de juliol al 16 d'agost. Constarà de vuit audicions gran novetat d’enguany és, segons el president de JJMM de Maó, Lluís Sintes, que és ple d'actuacions de grups musicals que compten amb solistes menorquins que estan triomfant fora de l'illa. Lluís Sintes es referia agent com el pianista Kiev Portella, el saxofonista Xavier Larsson o el clarinetista Tolo Mercadal.

Un any més, les actuacions es repartiran entre dos punts de Maó. El Teatre Principal acollirà el primer i últim concert. La resta es faran al Claustre de Sant Francesc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00