Sociedad
Fiestas

Els policies locals ajornen qualsevol negociació per Sant Joan fins el 15 de juny

Culpen a la batlessa de Ciutadella Joana Gomila de trencar totes les negociacions fetes fins ara

Els policies locals es mantenen ferms a la seva lluita per les comissions de serveis per les festes de Menorca. / Ajt. Maó.

Mahón

L’Agrupació Sindical de Policies Locals de Menorca ajorna fins el 15 de juny qualsevol negociació de cara a la comissió de serveis per intervenir a les festes de Sant Joan que començarien tot just una setmana després. Així ho ha indicat la plataforma sindical en un comunicat.

Els funcionaris culpen de la situació a la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, a qui acusen d’haver trencat totes les negociacions fetes fins ara. Els policies confien en que els nous responsables municipals sorgits de la constitució dels consistoris dissabte 15 siguin més receptius que els actuals.

Des de la policia local es lamenta que Gomila ha preferit negociar amb una empresa de seguretat privada pagant gairebé el doble del que tenia previst abans que arribar a un acord amb els funcionaris que fan aquesta feina tot l’any. A més, qualifiquen de passius a la resta d’alcaldes i alcaldesses de l’illa, ja que entenen que han preferit mirar cap a una altra banda i seguir fent campanya per les passades eleccions municipals. L’Agrupació els recorda que si bé es cert que les Festes de Ciutadella son les primeres i probablement les més importants de l’illa, com a mínim en quant a volum de visitants, a dia d’avui no existeix cap municipi que per sí mateix tingui suficients policies per cobrir els serveis mínims que es requereixen per assegurar que les seves festes puguin ser gaudides amb seguretat i que si no hi ha acord, no vindran policies d’altres pobles.

Cal recordar que els batles van demanar diferents informes sobre el tema abans de començar a negociar i tots ells donaven la raó als policies sobre les seves reivindicacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00