Sociedad
Política municipal

Ara Maó traspassa al PSOE la iniciativa a les negociacions

Conxa Juanola destaca que primer s'ha de parlar del programa i després del repartiment de càrrecs i organització municipal

Conxa Juanola d'Ara Maó valora com seran les negociacions amb el PSOE per un pacte de govern a l'Ajuntament de Maó. / SER Menorca

Mahón

Ara Maó vol traspassar tota la pressió de les negociacions per un futur pacte de governabilitat a l’Ajuntament de Maó al PSOE. Així es desprèn de les declaracions de la cap de llista de la formació, Conxa Juanola, després de l’assemblea dels, militants feta aquest cap de setmana.

L’encara batlessa, no amaga el seu desencís per la pèrdua de vots i d’un regidor malgrat que les forces progressistes mantenen el mateix número de regidors que fa quatre anys, un total de 12.

Juanola apunta que encara s’ha de decidir si hi haurà pacte tot recordant que és el PSOE qui ha de fer el primer moviment en tenir més regidors que ells malgrat no ser la força més votada.

Juanola també té molt clar quins són els temes a tractar per arribar a aquest acord. Inclús apunta quins seran més fàcils d’assolir, al manco teòricament. Primer s'han de veure les coincidències en el programa electoral. després s'hauria de parlar del repartiment de càrrecs i de l'estructura municipal. Juanola creu que el fet d'haver treballat junts els darrers quatre anys ha de facilitar, sobre tot, els darrers dos punts.

Preguntada sobre si el càrrec d’alcalde o batlessa serà un problema a la negociació, Juanola respon amb un rotund no.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00