Domingo, 26 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Energía solar

Sa Vinyeta emprarà energia solar

L'alberg instalarà plaques fotovoltàiques i un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

L'alberg de Ciutadella consumirà electricitat provinent de panells solars.

L'alberg de Ciutadella consumirà electricitat provinent de panells solars. / INJOVE

L'alberg juvenil de Sa Vinyeta, a Ciutadella, podrà proveir-se en unes setmanes amb energia renovable gràcies a la instal·lació de plaques solars d'autoconsum sobre la coberta del seu edifici principal.

Les obres de muntatge de les plaques d'aquest alberg de l'Institut de la Joventut de Menorca (INJOVE) es van iniciar el passat dijous. Un cop finalitzada l'obra, serà el sisè edifici públic de l'illa que compti amb una instal·lació fotovoltaica pel seu subministrament elèctric.

La instal·lació consistirà en cobrir la teulada de l'edifici annex d'habitacions de l'alberg, el més gran del complex, amb un total de 62 panells solars. A més, el projecte inclou la construcció d'una pèrgola fotovoltaica per a 3 cotxes, i la col·locació d'un punt de càrrega de vehicle elèctric.

Està previst que el projecte tingui un temps d'execució d'aproximadament un mes i mig. El cost total del projecte serà de 39.832,23 € i ha estat finançat pel Govern balear, que subvenciona a través dels fons europeus FEDER el 60% de l'obra, i pel Consell Insular, que assumeix el 40% restant.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?