Sociedad
Turismo

Missatge de tranquil·litat de Thomas Cook

El turoperador reformarà l'hotel Smartline de Cala'n Bosch per millorra la seva qualitat davant l'empenta d'altres destinacions com Turquia o Egipte

Thomas Cook anuncia una inversió milionària a espanya per millorar els seus hotels. / SER Menorca

Mahón

La secretària d’Estat de Turisme, Bel Oliver, llença un missatge de tranquil·litat davant la situació que atravessa el touroperador Thomas Cook.

La companyia britànica arrossega problemes financers i aquests darrers dies ha perdut un 16% del seu valor a la borsa i més de 1.880 milions en el seu primer trimestre fiscal. Això posa en perill gairebé 93.000 pernoctacions a Menorca aquest estiu segons les dades que aporta l’empresa de Big Data, Mabrian Technologies.

Oliver es va reunir aquest dimarts amb el director executiu de Thomas Cook, Peter Frankhauser, qui la va tranquil·litzar assegurant que la companyia prepara, a més, una important la reforma dels hotels del grup al territori espanyol.

Frankhauser anunciava aquest dimarts una inversió de 40 milions en millora de les seves infraestructures i l’obertura de vuit nous hotels en la costa mediterrània sota la marca Cook’s Club.

Un dels hotels que es beneficiarà d’aquestes millores és el Smartline de Cala en Bosch.

Des de Thomas Cook s’assegura que aquesta inversió obeeix a la seva intenció de millorar la competitivitat respecte a mercats com Turquia, Tunísia o Egipte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00