Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

Elonu, més musculatura per a l'Unigirona

Tres dies després d'anunciar la incorporar la sèrbia Sonja Petrovic, l'Spar Citylift Girona ha anunciat l'arribada d'una altra primera espasa, l'aler pivot de Perfumerías Avenida, Adaora Elonu.

També ha oficialitzat la renovació de la capitana Rosó Buch, aparaulada i congelada des de feia dies.

Adaora Elonu amb la samarreta de la selecció de Nigèria. /

Elonu (nascuda a Houston i amb doble passaport americà i nigerià) té 29 anys, medeix 185 cms i ha jugat les últimes tres temporades a Perfumerías Avenida de Salamanca, on ho ha compaginat amb el Connecticut Sun de la WNBA i amb el que ha guanyat dues lligues, dues copes i dues supercopes. Anteriorment, havia jugat dues temporades al Conquero (on va coincidir amb Rosó Buch), una al Burgos i, a part dels Estats Units, també ha jugat a Israel.

El director esportiu de l’Spar Citylift Girona, Pere Puig, destaca la seva polivalència per jugar tan d’aler com de pivot baix i el seu bon llançament exterior. Aquesta temporada, sense anar més lluny, ha acreditat un 41% d’encert en triple. Segons Puig, també “té una capacitat defensiva i de rebot molt important”.

Pere Puig, director esportiu de l'Uni Girona / "A Elonu fins ara l'hem patida, ara la gaudirem"

Si per incorporar Sonja Petrovic va ser clau les ganes de viure en un lloc com Girona que tenia la jugadora i la feina de ‘seducció’ de Laia Palau o Marta Xargay, en aquest cas el ‘factor Eurolliga’ ha estat determinant. Si l’Unigirona no hagués aconseguit els recursos necessaris per disputar la màxima competició europea, Elonu no hagués fet el pas, ha explicat Puig.

L’anunci ha arribat poc després que el club també anunciés un altre moviment que estava cantat des de feia temps però que s’havia congelat a l’espera de saber el disseny final de la plantilla i la competició europea que es jugaria: la renovació de la capitana Rosó Buch.

Buch completarà d’aquesta manera la seva quarta temporada a l’Uni Girona, club al que va arribar procedent del Conquero.

Amb aquests dos moviments, la plantilla de l'Spar Citylift Girona ja té 8 integrants: Laia Palau, Núria Martínez, Helena Oma, Rosó Buch, Sonja Petrovic, Maria Araújo, Adaora Elonu i Nadia Colhado.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?