Sociedad

Agnelli desqualifica l'informe de Tebas sobre l'impacte devastador de la Superlliga per excloure Barça i Madrid

La divisió alenteix la Superlliga europea

JuanJo Martín EFE

Malta

La ECA treballa amb una idea de SuperLliga de 32 equips. Dels quals 24 intocables. En baixen vuit. Quatre baixen a la Europa League i quatre a la fase de classificació de la Europa League. Qui puja? quatre de les lligues nacionals i quatre de l'Europa League.

Això, aquests només quatre de les competicions domèstiques subleva el futbol espanyol. Això i un informe de La Liga advertint que la Superlliga pot fer caure a la meitat els ingressos de TV de la lliga espanyola.

Agnelli replica Tebas

Però el president de la ECA, Andrea Agnelli, ha desqualificat l'informe de La Liga perqué ha fet els números en una hipotètica competició sense Barça, Atlético i Madrid.

No obstant això, el CEO d'un dels clubs espanyols rebels ha dit a la SER que no hi haurà suport a la nova Champions si Agnelli no explica quin impacte exacte tindrà en les lligues nacionals.

Solucions a la crisi

Hi ha una solució a la crisi. Seria ampliar a 12 o 14 els clubs de lligues nacionals que ascendeixen. Els promotors de la Superlliga ja l'han posat a la taula. Es discutirà en properes assemblees. Mentrestant s'alenteixen les reformes per la divisió.

El calendari apretat

El calendari també es un problema. La reforma de la Champions preveu 8 jornades més. Són moltes. Hi ha directius de pes que diuen que s’haurà de retallar els grups de 8 a 6 equips.

El Barça

El Barça assisteix a la discussió amb distància convençut amb raó que a la Champions sigui quin sigui el format sempre hi serà, i convençut que va protegir la lliga espanyola quan en el primer projecte es va oposar a jugar Champions en dissabte

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00