Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Comú votarà Miquel Pueyo i no tanca la porta a formar govern amb JxCat

L'assemblea d'El Comú de Lleida entèn que la ciutat de Lleida ha votat per un canvi d'alcaldia

Un moment de l'assemblea del Comú de Lleida d'aquest diumenge. /

L'assemblea del Comú de Lleida ha decidit votar a favor de la investidura de Miquel Pueyo com a alcalde dissabte vinent, 15 de juny. Tot i això, deixa per més endavant la decisió d'entrar a un govern a tres a la Paeria, amb ERC i Junts per Catalunya.

Laura Bergés (el Comú de Lleida) : / "La decisió de l'assemblea ha set fer un vot faborable a Miquel Pueyo com a alcalde de Lleida" / ACN

El rebuig inicial a entrar a formar part d'un govern municipal amb Junts per Catalunya s'ha anat matitzant al llarg dels últims dies, en què representants del Comú s'han reunit amb Toni Postius i l'equip de Junts per Catalunya i després de deliberar els pros i contres en assemblea.

Tot i això, des del Comú, per ara, l'únic que han decidit per consens és votar a favor de la investidura de Miquel Pueyo dissabte vinent i deixar per al ple del cartipàs la incorporació o no del Comú al govern de la ciutat. En aquest sentit, abans d'aquest ple, el Comú celebrarà una altra assemblea centrada exclusvament en aquesta qüestió.

En la del diumenge, sí van decidir prendre la decisió de votar a favor de Pueyo perquè van entendre, d'acord amb els resultats electorals, que Lleida volia un canvi a l'alcaldia. A més, segons la portaveu d'El Comú, Laura Bergés, hi ha força coincidència programàtica entre Esquerra i El Comú.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?