Hoy por Hoy Reus
Actualidad
CF Reus Deportiu

Pagar o punt final

Dies clau per la supervivència del Club de Futbol Reus. L'entitat roig-i-negra haurà d'afrontar un pagament de gairebé 400.000 euros aquest mes de juny per poder mantenir la plaça a Segona Divisió B la temporada vinent, a més d'un pla de pagament als creditors del club.

Aficionats del CF Reus Deportiu manifestant-se a les portes de l'Estadi Municipal. / Oriol Aymí

Reus

Al voltant de 400.000 euros. És el que el club ha de pagar a entrenadors i jugadors aquest mateix mes de juny si vol seguir competint a la tercera màxima categoria estatal, després de ser expulsat a mitjans de gener de la Lliga 123. Tot plegat en uns dies en què s'ha de resoldre el concurs de creditors en el que està immers el Reus i que determinarà el seu futur immediat.

Segons ha pogut saber Ràdio Reus, la primera quantitat que hauria de pagar el propietari Cliffton Onolfo als creditors per eixugar el deute rondaria el milió d'euros, en un procés de pagaments que s'allargaria, com a mínim, cinc anys. Una quantitat a la qual s'hauria de sumar també la inversió necessària per confeccionar una plantilla amb nivell per competir a Segona B. A tall d'exemple, el Nàstic preveu una inversió d'uns dos milions d'euros per la temporada vinent, competint a la mateixa categoria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00