Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 20 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Cambra lamenta el nou retard en la instal·lació del sistema GPS a l'aeroport

Miquel Armengol assenyala la importància que aquest aeroport funcioni i recorda que van fer de mediadors perquè les instal·lacions passessin de ser d'ús privat a ús públic

La instal·lació del sistema GPS a l'Aeroport de la Seu-Andorra patirà un nou retard. / ()

La Cambra de Comerç considera una llàstima que encara no s'hagi pogut instal·lar el sistema GPS perquè puguin aterrar vols comercials a l'aeroport d'Andorra-la Seu.

El ministre de Foment espanyol en funcions José Luis Ábalos anunciava el passat divendres a la capital alturgellenca que la implantació d'aquest sistema trigaria com a mínim deu mesos més. I és que els estudis de viabilitat no estaran acabats abans d'un any. Això suposa un nou retard, ja que en un primer moment s'havia parlat d'aquesta primavera i després a la tardor.

Tot plegat fa que les companyies que puguin estar interessades en operar vols, de moment hagin dessistit de fer-ho. El president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, assenyala la importància que aquest aeroport funcioni i recorda que van fer de mediadors perquè les instal·lacions passessin de ser d'ús privat a ús públic.

Assenyala que aquest aeroport seria complementari amb el que es podria construir a Andorra si els informes tècnics de viabilitat encarregats per la Cambra són favorables. Assegura que aquesta setmana ja disposaran de l'informe definitiu. Espera que sigui positiu i que no li costi diners al Govern.

La presentació pública del pla del desenclavament d'Andorra es farà el dimecres 19 a les set de la tarda al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?