Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 23 de Octubre de 2019

Otras localidades

Absolt el professor de guitarra de Vielha acusat d'abús a una menor

L'Audiència de Lleida fa prevaldre la presumpció d'innocència de l'acusat en considerar que les proves per declarar-lo culpable són clarament insuficients

No hi ha proves que en sustentin la culpabilitat del delicte d'abusos a una menor a Vielha el 2016. /

L'Audiència de Lleida ha absolt el professor de guitarra acusat d'haver abusat sexualment d'una alumna de 10 anys a Vielha l'any 2016. La Sala considera que els fets no han quedat acreditats i fa prevaldre la presumpció d'innocència de l'acusat.

La decisió es basa principalment en què la declaració de la menor va ser "breu", "inexpressiva" i amb "manca de detalls". La menor, a més a més, va revelar els presumptes fets dos anys després que haguéssin succeït i al judici no van declarar les primeres persones amb es que la nena va parlar dels fets.

Per tot això, l'Audiència considera que encara que es pogués sospitar que els fets denunciats podrien haver passat o que la víctima hagués estat sotmesa a algún tipus de conducta vexativa per part de l'acusat, la prova aportada per demostrar-ho i declarar la culpabilitat de l'acusat és "fràgil" i "clarament insuficient".

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?