Sociedad

El PSOE presentarà aquest dimecres a Ara Maó una nova proposta de consens que garanteixi el pacte a l'Ajuntament

Els socialistes són partidaris que l'equip de Conxa Juanola entri a formar part de l'equip de govern

Cadena SER

Mahón

El PSOE vol desbloquejar la situació de l’Ajuntament de Maó de cara a la constitució de les corporacions locals de proper dissabte.

Segons ha pogut saber Radio Menorca, el socialistes han convocat a l’equip negociador d’Ara Maó aquest dimecres capvespre per presentar-los una proposta de consens que ajudi a tancar les negociacions abans de dia 15.

L’encara alcaldessa i candidata d’Ara, Conxa Juanola, exposava aquest dilluns que quedaven encara alguns detalls sobre l’acord de programa, com els percentatges concrets dels pressupostos que s’haurien de dedicar a matèries com la gestió de l’aigua o l’energia.

Aquest punt és el que manté enrocades les postures dels dos partits i per aquest motiu Ara no ha decidit encara si entrar o no a formar part de l’equip de govern durant aquesta pròxima legislatura, tot i que l’investidura d’Héctor Pons, no es qüestiona.

En cas de no arribar a cap acord durant la jornada d’avui dimecres, els socialistes estan dispostos a seguir mantenint contactes amb Ara Maó fins al mateix dissabte matí si fos necessari.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00