Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 21 de Julio de 2019

Otras localidades

Descartat el centre de menors a la Zona Franca

La Direcció General d'Atenció a la Infància ha decidit obrir el centre fora de Barcelona per problemes "administratius i jurídics"

Imatge d'arxiu. Joves immigrants davant la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet. /

El Govern finalment no obrirà un centre per a menors que han migrat sols, a la Zona Franca. Problemes "administratius i jurídics" han portat a la Direcció General d'Atenció a la Infància a obrir aquest centre fora de Barcelona.

És el centre que la Generalitat va anunciar que obriria per fer la primera atenció a aquests menors quan arriben a l'àrea metropolitana de Barcelona. El lloc on se'ls identificarà i derivarà a un centre de menors. Un tràmit que ara es fa a les comissaries dels Mossos d'Esquadra.

El centre s'havia de fer a la Zona Franca, però ara la conselleria d'Afers Socials diu que no és viable per problemes administratius i jurídics que no especifiquen. Finalment l'obriran fora de Barcelona i estarà operatiu en les properes setmanes.

La conselleria assegura que la decisió no té res a veure amb les protestes d'alguns veïns que s'oposaven a l'obertura d'aquest centre. De fet, i tal i com també estava previst, en els propers mesos la Generalitat no descarta obrir un centre a la Zona Franca per a joves immigrants que ara viuen al carrer.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?