Deportes

La redacció d'esports de SER Catalunya i un equip de refugiats s'agermanen en un partit especial

Una iniciativa nascuda en la visita del programa 'Què t'hi jugues!' al vaixell de la ONG Proactiva Open Arms

Elena de Diego

Barcelona

Aquest migdia l’equip de SER Catalunya Esports (de la redacció d’esports de SER Catalunya) ha jugat un partit de futbol amb joves refugiats i immigrants arribats recentment a Barcelona. L’Estadi Narcís Sala de la U.E. Sant Andreu ha estat el marc d’aquesta activitat, que s’ha resolt amb una tanda de penals. El club barceloní cedeix regularment les seves instal·lacions a BarcelonActua, una ONG que treballa per a la integració dels nouvinguts a través d’activitats com l’esport. Lluís Flaquer, Jordi Martí, Jofre Mateu, Moisés Hurtado i el Tío Faja són algunes de les veus de SER Catalunya que han participat en aquest partit, capitanejats pel cap d’esports, Sique Rodríguez.

La idea de celebrar aquest partit va sorgir el passat mes de febrer quan el programa ‘Què t’hi jugues!’ es va traslladar fins al port de Barcelona per a emetre una edició especial des del vaixell de la ONG Proactiva Open Arms, que amb la seva presència al mar intenta protegir a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint deconflictes bèl·lics, persecussió o pobresa.

L'Hug és un dels coordinadors d'aquests partits de futbol que juguen alumnes de BarcelonActua cada dimecres al Narcís Sala. I el Josep Hormigo és el responsable de l'àrea social de la UE Sant Andreu.

La redacció d'esports de SER Catalunya i un equip de refugiats s'agermanen en un partit especial (13/06/2019)

03:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001515130/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Sique Rodríguez i el Jofre Mateu, juntament amb el Kake, han intervingut a 'Aquí, amb Josep Cuní' a la prèvia del partit.

ENTREVISTA Sique Rodríguez i Jofre Mateu: Futbol entre refugiats i la redacció d'esports de SER Catalunya

04:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1560334809_700073/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00