Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 18 de Octubre de 2019

Otras localidades

Òscar Perarnau: "Si ens eliminen d'Europa, algun jugador asipirarà a més"

El director general esportiu de l'Espanyol manifesta al 'Què t'hi jugues!' que la direcció treballa en funció del que passi a la fase prèvia de l'Europa League

El director general esportiu de l'Espanyol, Òscar Perarnau, ha analitzat al 'Què t'hi jugues!' l'actualitat i els plans de futur de l'equip blanc-i-blau. En una temporada on l'Espanyol torna a jugar competicions europees 12 anys després, Perarnau ha dit que "la planificació és flexible perquè no és el mateix caure a la prèvia que jugar la fase de grups". En aquest sentit, ha manifestat que els jugadors estan molt il·lusionats per jugar l'Europa League i que l'equip de la propera temporada variarà en funció de si l'Espanyol juga o no a Europa. "Si ens classifiquem pels grups, podem ser un club al que al jugador li faci ilusió venir, probablement d'algun equip gran on no tingui opcions de jugar. I si quedem eliminats, hem de saber que potser algun jugador asipirarà a més", ha afegit Perarnau.

L'estiu a l'Espanyol serà llarg perquè hi ha molts noms atractius per equips amb més potencial a Europa. Óscar Perarnau ha explicat que han d'estar preparats per adaptar-se a qualsevol escenari en funció del que faci l'equip a les rondes prèvies de l'Europa League. Sobre els noms propis, de Borja Iglesias ha dit que la voluntat és que es quedi a l'Espanyol. En el cas de Mario Hermoso, "té una proposta de renovació i no hi ha cap opció de comprar el 50% dels drets del jugador que té el Real Madrid". i sobre Marc Roca, ha reconegut interès d'equips internacionals al mercat d'hivern, però que l'Espanyol va rebutjar l'oferta i que només sortirà per la clàusula o un preu molt proper.

La gran revelació al tram final de la temporada ha estat Wu Lei. El jugador xinès "seguirà la seva recuperació a la Xina i que en aquests moments va per bon camí". Perarnau ha indicat que arribarà just als primers partits oficials, i per seguir l'evolució de Wu Lei, el coordinador dels serveis mèdics de l'Espanyol, Manolo González, viatjarà a la Xina per estar al costat de Wu Lei.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?